Besplatna dostava domaćih svježih šparoga!

Na Finotekinoj stranici www.FinotekaDostava.com (ili na 040/821-501) možete naručiti BESPLATNU DOSTAVU svježih, najkvalitetnijih međimurskih šparoga na bilo koju adresu u Međimurju! Cijena jedne vezice je 15 do 19 kn, ovisno o naručenoj količini.

Ove šparoge su čisto savršenstvo! U trenutku dok ih naručujete, one još rastu u polju i beru se uvijek netom prije no što Vam ih pošaljemo. Dakle, odmah nakon berbe šparoge se pakiraju i kreću prema Vama. Beru se dva puta dnevno tako da uvijek dobivate savršen, svjež proizvod.

Svaki korak od polja do Vašeg stola posebno je organiziran. Zbog toga u proizvodima koje Vam nudimo nema kemikalija koje inače prečesto imaju proizvodi koji dolaze iz inozemstva, tj. proizvodi koji moraju preživjeti višednevni transport i duža skladištenja prije no što dođu do krajnjeg kupca.

Za više naručenih šparoga dobivate nižu cijenu. Pitajte kolege na poslu, prijatelje, itd. Naručite zajedno, uživajte u zaista vrhunskim, svježim proizvodima i prođite povoljnije. Dostavljamo ih na bilo koju adresu, u Vaš dom, na Vaše radno mjesto…

Iskoristite priliku, sezona šparoga je relativno kratka. Kliknite na www.FinotekaDostava.com ili nazovite Finoteku na 040 / 821 – 501 (7-15 sati). I naravno, preporučite Vašim prijateljima! 🙂

Najnovije