Volite tjesteninu i važno vam je da jedete zdravo? Besplatna dostava u Međimurju

>> Volite tjesteninu i važno vam je da jedete zdravo? Besplatna dostava u Međimurju

Ako volite tjesteninu, a važno Vam je da jedete zdravo – imamo nešto za Vas!

FINOTEKA Vam dostavlja najkvalitetniju domaću tjesteninu na bilo koju adresu u Hrvatskoj (dostava po Međimurju je besplatna četvrtkom i petkom).

Na posebnoj Finotekinoj stranici specijaliziranoj za naručivanje i dostavu domaće hrane www.FinotekaDostava.com možete naručiti pravu, domaću, izuzetno ukusnu tjesteninu bez umjetnih boja, aditiva, konzervansa i sl. (kao i razne druge domaće proizvode)!

U ponudi su rezanci za juhu, široki rezanci, široki rezanci sa špinatom, široki rezanci s čilijem, široki integralni rezanci te krpice za juhu. Radi se zaista o izuzetnim proizvodima kakve je nemoguće naći u trgovinama.

Ova tjestenina posebna je po tome što se za njenu proizvodnju koriste isključivo svježa jaja od lokalnog proizvođača (skoro svi ostali komercijalni proizvođači koriste jaja u prahu!), koristi se najkvalitetnije brašno mljeveno u kamenom mlinu (ova vrhunska brašna također možete naručiti na www.FinotekaDostava.com), u njoj nema nikakvih aditiva, nema konzervansa itd.

Predsušenje i sušenje radi se vrlo polagano zbog čega je maksimalno sačuvana nutritivna vrijednost i okusi.

Na ove smo proizvode zaista ponosni, a veliki broj naših kupaca iz cijele RH naručuje ih redovno.

Stoga, ako za sebe i svoju obitelj želite pravu domaću, zdravu, najkvalitetniju tjesteninu – kliknite na www.FinotekaDostava.com. Bit ćete oduševljeni!

040/821-501, info@finoteka.com
www.FinotekaDostava.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije