Božićno-novogodišnje druženje međimurskog SDP-a s medijima

Pri kraju svake kalendarske godine Županijska organizacija međimurskog SDP-a tradicionalno organizira druženje s predstavnicima međimurskih medija. Tako je bilo i danas u restoranu Barok na čakovečkom jugu, gdje je predsjednik ŽO SDP-a Mladen Novak kazao kako se zahvaljuje svim medijima, na prije svega korektnom praćenju SDP-a u zbivanjima na političkoj sceni tijekom godine.

-Zahvaljujem na svim pohvalama, ali i kritikama koje su nam upućene, kazao je Novak, jer mi u SDP-u uvažavamo mišljenje medija. Ono nam je zapravo putokaz i smjer u kojem trebamo djelovati. Glas medija je glas javnosti, a naš posao mogu ocijeniti samo ljudi za koje radimo, stoga nam je ono što se govori i piše vrlo važno.

Novak je još kazao da su u međimurskom SDP-u zadovoljni postignutim rezultatima u 2015. Naime, na svim održanim izborima, postignuti su najbolji rezultati u Hrvatskoj do sada, smatra prvi čovjek međimurskog SDP-a. Na temelju tih rezultata zasigurno ćemo tražiti adekvatnu ‘naknadu’. Nadam se, nastavlja Novak, da će koalicija Hrvatska raste biti u poziciji da formira vladu, a onda ćemo i mi na temelju već spomenutih rezultata tražiti ono što nam pripada, ne samo međimurskom SDP-u, već cijelom Međimurju. Smatram da smo svojim doprinosom u političkom i gospodarskom smislu zavrijedili veću i jaču zastupljenost u izvršno vlasti. Na kraju, Mladen Novak svima je zaželio sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije