Donacija SDP-a Gornji Mihaljevec: Mališane razveselili računalom

Predstavnici Općinske organizacije SDP-a Gornjeg Mihaljevca donirali su tamošnjem Dječjem vrtiću Zipka osobno računalo. Ova je donacija izazvala veliko veselje mališana iz skupine Ježići, koji će, zajedno s ostalim polaznicima Zipke, računalo koristiti ponajviše za provođenje programa koji spajaju igru i edukaciju, poput popularne Učilice.

Mogućnost da, zahvaljujući novom računalu, odsada uspješnije realiziraju upravo takve projekte i programe za pedesetak polaznika vrtića, istakla je i njegova ravnateljica Romana Žižek.

Čelni ljudi SDP-a Gornjeg Mihaljevca Damijan Buhanec i Željka Friščić naglasili su da ovom donacijom žele poboljšati uvjete za rad vrtića i mališana koji će, jednog dana, uz adekvatno obrazovanje biti nositelji razvoja ovog dijela Međimurja.

U tome ih je podržao i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak koji smatra da je mlade već od predškolske dobi nužno uvoditi u svijet informatike, kako bismo u našem kraju što više razvili ovu granu koja može značajno potaknuti ukupni razvoj međimurskog gospodarstva, te doprinijeti bržem rastu plaća na našem području.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije