Reformisti pitali građane što Prelogu najviše nedostaje

Reformisti grada Preloga subotnje su prijepodne proveli na gradskoj tržnici u druženju s građanima predstavljajući im svoj program za predstojeće izbore za Vijeća mjesnih odbora, anketiravši pritom građane o tome što Prelogu najviše nedostaje.

Ankete građana pokazuju upravo ono što su Reformisti istaknuli u svom programu – od potrebe za izgradnjom nove grobne kuće, razvoja turizma, poboljšanja uvjeta u obrazovanju predškolaca i osnovnoškolaca do zapošljavanja domaćih ljudi prilikom otvaranja novih radnih mjesta u preloškim gospodarskim zonama.

Kako bi se ostvarili manji, ali za građane grada Preloga značajni infrastrukturni i komunalni projekti, Reformisti predlažu, po uzoru na grad Ludbreg, da se financijska sredstva u gradskom proračunu ostvarena od komunalnih naknada koje plaćaju kućanstva na području grada, namjene isključivo za razvoj komunalne infrastrukture na području mjesnog odbora Prelog u skladu s odlukama Vijeća mjesnog odbora Prelog.

Svoje druženje s građanima preloški su Reformisti završili pozivom na nedjeljnu kavu i druženje u 18 sati u City baru u Prelogu na kojem će im se pridružiti i predsjednik Narodne stranke – Reformisti, Radimir Čačić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije