HSLS-ovci u Svetom Martinu na Muri s visokom dozom idealizma

>> HSLS-ovci u Svetom Martinu na Muri s visokom dozom idealizma

HSLS Međimurske županije u Svetom Martinu na Muri održao je proširenu sjednicu Županijskog vijeća. Proljetno subotnje poslijepodne iskorišteno je i za druženje.

Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a i Skupštine Grada Zagreba prisustvovao je sjednici te tom prilikom posjetio poduzetničku zonu Sv. Martina gdje su ga domaćini Franjo Makovec, načelnik općine i Josip Grivec, predsjednik međimurskih liberala upoznali s intenzivnim razvojem Općine Sveti Martin te aktualnostima Međimurske županije.

Izražena je zahvalnost D. Kosoru na rješavanju dugogodišnjeg problema prostora Zavičajnog društva Međimurje u Zagrebu koji je on uspješno riješio na zadovoljstvo Međimuraca u Zagrebu.

Članstvo je upoznato s aktualnostima i aktivnostima stranke te pripremama za izbore. Kosor se kratko osvrnuo na ankete koje pokazuju mali postotak podrške HSLS-u, no svi izbori održani u posljednje vrijeme pokazuju uzlaznu putanju HSLS-a i dobre rezultate, posebno je to vidljivo gdje je HSLS samostalno izašao na izbore i u nekim sredinama dobio i više od 20%.

– Trenutno je HSLS po broju vijećnika u Hrvatskoj peta stranka, a posebno veseli uzlazna putanja. Kukuriku koalicija na žalost se nije uspjela snaći i ne vodi državu kako smo očekivali tako da je nužna promjena i dolazak na vlast koalicije koje smo i mi dio. Spremni smo prihvatiti izazov i dati svoj doprinos boljoj i prosperitetnijoj Hrvatskoj – rekao je Kosor.

Josip Grivec, predsjednik međimurskih liberala i predsjednik Središnjeg vijeća HSLS-a zahvalio je Kosoru na dolasku, F. Makovcu na izvrsnom domaćinstvu te istaknuo da HSLS Međimurja uvijek vodi politiku općeg dobra, da je interes Međimurja ispred svega i da tako uvijek djeluju, zahvalio je članovima što ih krasi visoka doza idealizma kao rijetko koju stranku.

– Naše djelovanje nije radi funkcija i stranačkih interesa i uvijek smo svoje vlastite želje i ambicije spremni podrediti potrebama sredina u kojima djelujemo – istaknuo je Grivec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije