Marijana Petir: Franjo Lehkec pravi je čovjek za Strahoninec

Uoči drugog kruga izbora za načelnika ili načelnicu Općine Strahoninec koji će se u toj sredini održati u nedjelju, 22. ožujka otvorenim pismom javnu podršku kandidatu Franji Lehkecu dala je Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu iz redova HSS-a.

“Politika je rad za opće dobro, a poznajući Vas, znam da se u svom radu, što ste i dokazali kao načelnik Općine Strahoninec, uvijek zalažete za dobrobit Vaših mještana. Pri tom ste pokazali upornost, dosljednost i zauzetost – osobine kojih se ne nalazi uvijek kod onih koji se smatraju pozvanima da upravljaju.

Hrvatskoj trebaju političari čistih ruku i obraza koji će pošteno i marljivo raditi da bi svima bilo bolje. Kao najmlađi međimurski načelnik, pokazali ste da su mladi spremni preuzeti odgovornost i da žele ostati u mjestu svog rođenja, ukoliko im se osiguraju preduvjeti u vidu društvene i komunalne infrastrukture te ste, svjesni toga, u svom radu tome posvetili posebnu pozornost.

Ovim putem stoga izražavam svoju podršku Vašoj kandidaturi za načelnika Općine Strahoninec budući da sam uvjerena da ste upravo Vi pravi čovjek za to mjesto.”, poručila je Petir.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije