Križovečki gasitelji oslobođeni plaćanja komunalne naknade

Pod predsjedanjem gradonačelnika Dražena Srpaka, održana je 80. po redu sjednica Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojoj je između ostaloga Udruzi dijabetičara Mursko Središće za 1.029 kuna, odobrena kupnja opreme za mjerenje šećera i masnoće u krvi.

Kada je zdravstvo u pitanju Kolegij je prihvatio inicijativu HZZO za otvaranje ispostave u Murskom Središću. Grad Mursko Središće će zakupiti i urediti poslovni prostor te osigurati minimalnu potrebnu informatičku opremljenost ureda.

Gradonačelnik Dražen Srpak prihvatio je ponudu tvrtke BITEL iz Kotoribe koja će za 19.600 kuna+PDV, obaviti projektiranje javne rasvjete za Gospodarsku zonu Brezje. Mažoretkinjama Murskog Središća, Kolegij je odobrio sufinanciranje nastupa na državnom prvenstvu u Svetom Ivanu Zelina, u iznosu od 2.500 kuna.

Temeljem odluke Gradskog vijeća od 12.11.2014., Kolegij je petoricu članova DVD-a Križovec oslobodio plaćanja komunalne naknade.

Tvrtki “Tekeli projekt inženjering” iz Murskog Središća, povjereno je rušenje smreke u središnjem Gradskom parku, kao i uređenje fasade na prostorijama gradske pismohrane.

Kolegij je odlučio da se pristupi ucrtavanju novih pješačkih prijelaza na spajanju ulica Rade Končara i Frankopanske te na Trgu braće Radić. Isto tako pristupit će se bojanju i uređenju dječji igrala na gradskim igalištima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije