Dekanovec ima Povjerenstvo za ravnopravnost spolova

Održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Dekanovec na kojem je većinom glasova donijeto više odluka korisnih i značajnih za funkcioniranje općine i za dobrobiti svih njezinih žitelja.

Nakon što su analizirali stanje sustava zaštite i spašavanja općine za 2014. godinu, vijećnici su donijeli odluku o kupnji zemljišta za potrebe formiranja ulice zapadni Dekanovec, koja je dio projekta “Vrtovi Dekanovca“, dužine 400 i širine 12 metara. Svojoj župi Dekanovec, općina je dodijelila 10 tisuća kuna iz dijela tekućih donacija.

Donijeta je i Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o privremenim radnim tijelima Općinskog vijeća, kao i Pravilnik o pristupu i ponovne uporabe informacija općine putem interneta. Vijeće je imenovalo i potvrdilo Povjerenstvo za ravnopravnost spolova za područje svoje općine, te je donijelo odluku o dodjeli studentskih stipendija za akademsku 2014./2015. godinu.

Povjerenstvo za ravnopravnost spolova čine: Verica Grbavec, Ivan Hajdarović, Marija Marković, Ivica Pintarić i Tatjana Pintarić. Vođena je i rasprava o Prijedlogu općinskog proračuna za 2015. godinu s projekcijom za 2016. i 2017. godinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije