Forum mladih SDP-a Prelog dobio novo vodstvo

Na svojoj izbornoj Konvenciji 14. ožujka članovi Foruma mladih SDP-a Grada Preloga izabrali su novo vodstvo. Na mandat od četiri godine izabrani su Ivan Šimunković za predsjednika, potpredsjednice su Jelena Glavina i Sanela Horvatić, za tajnika je imenovan Zoran Rešetar, dok su Lea Naranđa Kovaček, Denis Ružman i Simon Najman članovi Gradskog odbora foruma.

Na ovu mladenačku snagu gradski SDP svakako može računati jer se radi o mladim i fakultetski obrazovanim ljudima koji kroz političko djelovanje žele svoj Grad Prelog učiniti pristupačnijim za sve one mlade školovane ljude koji u njemu traže posao. Želja im je da mladi ljudi poslije završenih fakulteta ostaju živjeti i raditi u svom gradu kako bi svojim znanjem pridonijeli boljem razvitku zajednice u kojoj žive i u kojoj su odrasli.

Kako je istaknuo novoizabrani predsjednik Foruma Ivan Šimunković obrazovanje i napredak idu ruku pod ruku te da će se oni truditi da budu snažna karika u tom lancu, ujedno je i pozvao sve mlade ljude da im se pridruže u radu Foruma mladih.

Izbornoj Konvenciji mladih socijaldemokrata bili su nazočni i predsjednik međimurskog SDP-a Mladen Novak, saborski zastupnik Mario Moharić, tajnik županijske organizacije SDP-a Slađan Mihoci i predsjednik Gradske organizacije SDP-a Prelog Nenad Igrec koji su ujedno mladim socijaldemokratima poželjeli puno uspjeha u promicanju socijaldemokracije i tolerancije u Gradu Prelogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije