Članovi HDZ-a Čakovec pomogli poplavljenima općine Sunja

Iako su proljetne vremenske prilike već naoko donijele zaborav na nedavno poplavljena područja Hrvatske, vrijedni članovi gradske organizacije HDZ-a Čakovca pred nekoliko dana odgovorili su na poziv Crvenog križa i vapaje poplavama devastiranih domaćinstava u okolici Siska.

Organiziranom akcijom je prikupljeno oko 3 tone prehrambenog (krumpir, jabuke, brašno, ulje…) i sanitetskog materijala, koji je ove subote bio predan v. d. načelniku općine Sunja Josipu Kozariću. Iako akcija i dalje traje, zbog obilnosti sakupljene pomoći, ovim putem se prije svega zahvaljujem svim donatorima i ljudima dobre volje na području Grada Čakovca, koji su svojim trudom i zalaganjem omogućili ovu nesebičnu akciju.

Ovom prilikom predsjednik stranke dr. sc. Tomislav Novinščak upućuje ljudski poziv svim mještanima Grada Čakovca koji su u mogućnosti pomoći poplavljenim područjima kad je najpotrebnije, kad vodena pustoš ostavi blato i neimaštinu, da putem poziva hrvatskog crvenog križa (Teletekst 139, HRT 1) ili osobno u tajništvu HDZ-a Čakovec dobe potrebne informacije o nastavku ove akcije koja se i dalje provodi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije