Grad M. Središće i Općina Selnica planiraju izgradnju Muzeja nafte

Na 32. sjednici stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće prihvaćen je poziv Općine Selnica na zajedničku suradnju kod igradnje Muzeja nafte u Selnici i to na način da će Grad Mursko Središće isti pokušati uključiti u mogući nastavak projekta “Eko muzej Mura” kroz koji je provedeno opremanje Spomen parka naftaštva u Peklenici.

U sklopu dovršetka uređenja navedenog spomen parka bi se uz mogućnosti za sufinanciranje iz fondova, bi se tako uključio i Muzej nafte u Selnici. Za izradu izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja gospodarske zone Brezje u Murskom Središću, koja se odnosi na omogućavanje izvedbe industrijskog željezničkog kolosijeka istočno od pruge, pristigle su dvije ponude.

Članovi Kolegija su odabrali najpovoljniju – poduzeća Urbia d.o.o. iz Čakovca u iznosu od 9.000,00 kuna plus PDV. U planu za ovaj tjedan predviđa se izrada troškovnika uz pribavljanje tri ponude za uređenje prilaznog puta na deponiju Hrastinka i rješavanje problematike odvodnje oborinskih voda i sanaciju ceste u ulici Brezje u Murskom Središću.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije