MURSKO SREDIŠĆE Na Hrastinki sve prema ugovoru

Stručni Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj 154. sjednici usvojio je zaključak Ministarstva za zaštitu okoliša i energetske učinkovitosti, koji je na licu mjesta s predstavnicima tvrtke ‘Maxicon’ i grada, provjerio sanirano odlagalište otpada ‘Hrastinka’.

Tijekom provjere utvrđeno je kako je realizacija aktivnosti u skladu s Ugovorom o dodjeli bespovratnih sredstava te da su svi troškovi prihvatljivi i da nije bilo nikakvih dvostrukih financiranja ili nepravilnosti koji bi utjecali na prihvatljivost izdataka.

Isto tako ustvrđeno je kako će se uz motoring od 30 godina primjenjivati mjere utjecaja na okoliš. Podsjećamo, Ministarstvo za zaštitu okoliša i energentske učinkovitosti je za sanaciju ‘Hrastinke’ Gradu Mursko Središće, dodijelilo 4 milijuna bespovratnih kuna.

Kolegij je 2 parcele poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu grada, dodijelio na korištenje Mirjani Mutvar iz Miklavca koja se jednina javila na raspisani Javni natječaj. Zemljište je na korištenje dano na 5 godina po cijeni utvrđenoj u natječaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije