Županijsko čelništvo u radnom posjetu Gradu Prelogu

Na poziv gradonačelnika Grada Preloga Ljubomira Kolareka, župan Matija Posavec je 10. veljače sa svojim suradnicima, dožupanicom Sandrom Herman, zamjenikom Zoranom Vidovićem i pročelnikom Upravnog odjela za protorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Stjepanom Baranašićem posjetio Grad Prelog.

U Gradskoj vijećnici Grada Preloga održan je radni sastanak. Uz gradonačelnika Ljubomira Kolareka i saborskog zastupnika Dragutina Glavine, sastanku je prisustvovao zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan, predsjednik Gradskog vijeća Goran Gotal sa potpredsjednikom Nenadom Igrecom, vijećnik Skupštine Međimurske županije Petar Novak i pročelnici Upravnih odjela Grada Preloga, Miljenka Radović i Željko Poredoš.

Županu su na sastanku bili predstavljeni postojeći projekti Grada Preloga, kao i poteškoće s kojima se Prelog susreće u ostvarivanju istih. Veliki dio poteškoća se može umanjiti, odnosno sasvim riješiti dobrom voljom i suradnjom Međimurske županije i Grada Preloga. Posebno se ističe potreba za usklađivanjem Prostornog plana uređenja Grada Preloga sProstornim planom Međimurske županije.

U tu svrhu pokrenuta je inicijativa o izmjeni Prostornog plana Međimurske županije. Sastanak je priveden kraju uz obostrane želje za što kvalitetnijom daljnjom suradnjom, kao i dogovorom za sljedeći sastanak. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije