Vratišinec: Općinska organizacija SDP-a održala Izbornu konvenciju

Dana 23. listopada u 19 sati u prostoriji općine Vratišinec održana je Izborna konvencija Općinskog odbora SDP-a Vratišinec, a na kojoj je izabrano rukovodstvo organizacije.  Predsjednica OO SDP-a Vratišinec će i nadalje biti Biserka Tarandek, potpredsjednik Božidar Korbelj, tajnica Jolanda Novak, a članovi Općinskog odbora su Valerija Brezovački i Dejan Bistrović.

Također su izabrani  i delegati za Izbornu konvenciju županijske organizacije na kojoj će pravo glasa imati Biserka Tarandek, Dejan Bistrović, Ivana  Novak i Katarina Kukovec. Rad OO SDP-a podržali su svojim dolaskom novoizabrani predsjednik županijske organizacije SDP-a Mladen Novak, kandidatkinja za potpredsjednicu stranke Sanja  Krištofić i dugogodišnja načelnica općine Strahoninec, načelnik općine Nedelišće Darko Dania, načelnik općine Sv. Juraj na Bregu Anđelko Nagrajsalović, predsjednik gradske organizacije SDP-a Mario Nerer, članica te bivša predsjednica Roberta Barat, predsjednica Foruma žena Nedelišće Dragica Posavec, predsjednik HSU Vratišinec Ivan Gunc te predsjednik Udruge mladih Vratišinec Saša Slamek.

Nakon izbora rukovodstva, izvješća o radu i programu rada, SDP Vratišinca i nadalje će se zalagati za socijaldemokraciju i pokušati život mještanima učiniti ugodnijim za dobrobit svih koji žive u općini Vratišinec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije