MDS za međimurske studente

Međimurski demokratski savez nastavlja s novom serijom aktivnosti koje imaju za cilj  prikupljanje sredstava za Fond MDS-a za stipendiranje međimurskih studenata. Prva akcija, turnir u beli, održana je protekli vikend u Restoranu “Kristal” u Čakovcu, a prikupljeno je prvih 650 kuna. Pobjednik turnira bio je par Ivan Pavlic – Zlatko Lovrenčić iz Palinovca.

Stipendiranje međimurskih studenata jedan je od zaštitnih znakova MDS-a.Preko posebnog Fonda je, od 2005. godine, pa do sada, stipendije dobilo više od stotinu studenata. Protekle godine je u akcijama sakupljeno 6 000 kuna, tako da su dodijeljene tri stipendije u visini od 2 000 kuna i to na prijedlog Međimurskog veleučilišta.

Sljedeći turnir u beli održat će se u Zasadbregu, u utorak, 8. listopada 2013. godine u 14 sati, a nakon tradicionalnog pješaćenja koje MDS organizira povodom nadolazećeg praznika. Start pješačke ture je u Čakovcu, ispred Hotela “Aurora” u 9 sati, a cilj u Domu kulture u Zasadbregu. Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se pridruže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije