Branko Sušec ponovno predsjednik OV Općine Orehovica

Konstituirajuća sjednica Općisnkog vijeća Općine Orehovica održana je u ponedjeljak 17. lipnja. Vijeće broji 14 članova: Marko Balog, Erika Baranašić, Nikola Bukal, Franjo Gajnik, Zvonko Hajdinjak, Tamara Hrelja, Marko Hunjadi, Mato Kalanjoš, Silvo Kozjak, Zlatko Orsag, Viktor Pintarić, Goran Plaftak, Branko Sušec i Snježana Šafarić.

Za predsjednika Općinskog vijeća Općine Orehovica ponovno je izabran Branko Sušec (HNS), dok su za potpredsjednike potvrđeni Marko Hunjadi (HDZ) i Zlatko Orasg (HSS). Na sjednici su prisutni bili općinski načelnik Franjo Bukal te zamjenik načelnika iz reda pripadnika romske nacionalne manjine Nedeljko Marić.

Franjo Bukal je pozvao vijećnike na aktivno sudjelovanje u radu Općine radi njenog prosperiteta, te obećao i daljnji transparentni i pošteni rad. Izrazio je želju za ostvarenjem planiranog proračuna te pozvao sve stranke da ostvare svoja izborna obećanja. Naglasio je pripremljenost Općine Orehovica na ulazak Republike Hrvatske u Europsku uniju sa projektima od lokalnog i i županijskog značaja.

Branko Sušec zahvalio se na iskazanom povjerenju i ponovnom izboru za predsjednika Općinskog vijeća Općine Orehovica. Čestitao je na izboru i Općinskom načelniku Franji Bukalu te zamjenicima Željku Martincu i zamjeniku općinskog načelnika iz reda pripadnika romske nacionalne manjine Nedeljku Mariću koji ovu funkciju obavlja prvi put u općinskoj povijesti. Izrazio je želju da cjelokupno Općinsko vijeće udruži snage na dobrobit Općine, bez obzira na stranačku pripadnost vijećnika.

Nedeljko Marić zahvalio je biračima te je uvjren kako će se uspostaviti kvalitetna suradnja predstavničke i izvršne vlasti s romskom nacionalnom manjinom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije