'nikada se nisam bojao izbora'

OPET NA TRONU Matija Posavec, kao uvjerljivi pobjednik izbora, od četvrtka vodi Međimurje

- Od sutra 7:30 je moj prvi radni dan. Vozit ćemo u petoj brzini. Hvala svima na velikoj podršci - poručio je župan Matija Posavec

Danas (1. prosinca 2021.) je održana predaja službenih rezultata izbora za župana Međimurske županije. Uvjerljivu pobjedu s čak gotovo 80 posto glasova onih koji su izašli na birališta odnio je dosadašnji župan Matija Posavec, dok će njegov zamjenik biti i dalje Josip Grivec

Službene rezultate predao mu je predsjednik Županijskog izbornog povjerenstva Milko Sambolek, nakon čega se stari-novi župan obratio javnosti.

– Kao novoizabrani župan pozdravljam vas i zahvaljujem na kvalitetnom održavanju ovih prijevremenih izbora. Hvala svim biračima koji su izašli na izbore.Hvala svima koji su mi dali podršku koja je visoka i legitimna i jedino je mjerilo u politici. Svaki političar mora biti spreman izaći pred sud javnosti i građana. Nikada se nisam bojao izbora, nisam se bojao ni ove nedjelje, s podrškom građana rezultat je bio nikad veći do sada u Hrvatskoj, ne samo u Međimurju. Rezultat me obvezuje da se borim još čvršće i bolje. Zahvaljujem i političkim strankama koje su bez obzira na sve stale  iza mene. Ta suradnja će i dalje biti postojana. Vozit ćemo u petoj brzini. Zahvaljujem i grupi podrške i njezinim administratorima koji ste u teškim vremenima prepoznali moje dosadašnje rezultate.

Zahvaljujem Josipu Grivcu koji je predano radio na čelu županije dok me nije bilo. Nema slavlja, nema euforije, ima samo predanog i odgovornog rada i razvijanja Međimurske županije kao najprosperitetnije i najlješe županije. Od sutra od 7:30 je moj prvi radni dan. Hvala još jednom svima, cijenim rezultat i shvaćam ga kao jednu veliku obavezu i nadam se da ću ga opravdati svakodnevnim radom – poručio je Posavec.

Kratko se obratio i Josip Grivec.

– Pridružujem se zahvalama koje je Matija rekao našim Međimurkama i Međimurcima koji su mu izrazili veliku podršku, koja obavezuje, ali i veseli. Nastavit ćemo kvalitetno i dobro raditi, u interesu našeg Međimurja. Svaka institucija mora djelovati po inerciji, kada se nešto dogodi i kada čelni čovjek ne može voditi ovu županiju, no njegov duh je i dalje bio prisutan. Velika zahvala svima – rekao je zamjenik župana.

picture

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije