Vijećnici Kotoribe u četiri godine “zasjedali” više od 48 sati

Vijećnici Kotoribe u četiri godine “zasjedali” više od 48 sati

U Kotoribi je održana posljednja, 34. sjednica Općinskog vijeća u tom sazivu jer u svibnju su lokalni izbori kada će Kotoripčani birati novo vodstvo. Na kraju sjednice predsjednik Vijeća Željko Šebeštjan dao si je truda te vijećnicima i novinarima iznio statistiku rada Općinskog vijeća u mandatnom razdoblju od 2009. do 2013. godine.

Općinsko vijeće brojilo je 15 članova (po novome će to biti 13), a konstituirajuća sjednica održana je 15. lipnja 2009. godine. Održane su 34 sjednice sa 229 točaka dnevnog reda ili 6,7 točaka po sjednici. Na 33. sjednice koje su uvrštene u statističke podatke, 60% odluka donijeto je jednoglasno, a vijećnici su odradili 48 sati i 10 minuta što prosječno po sjednici iznosi 1 sat i 27 minuta.

Odaziv vijećnika bio je 84%, odnosno 12,5 vijećnika po sjednici, a troje vijećnika – Dragutin Dolenčić, Željko Šebeštjan i Branko Malek bili su na svim sjednicama OV-a. Kraj je mandata na koji su načelnik Ljubomir Grgec i Željko Šebeštjan izrazito zadovoljni. Zahvalili su svima što su korektno sudjelovali u radu za dobrobit i boljitak Kotoribe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije