Općina Donji Vidovec jedna je od najstabilnijih općina

Općina Donji Vidovec jedna je od najstabilnijih općina

U srijedu su se sastali vijećnici Donjeg Vidovca. Tom prilikom načelnik Josip Grivec osvrnuo se na mandat koji je pri kraju. Ovo mu je peti mandat otkako vodi ovu međimursku općinu.

– Bio je ovo najteži mandat zbog financijske krize koje trese našu zemlju, no sticajem sretnih okolnosti, zalaganjem, energijom i slogom svih nas vijećnika, Upravnog odijela i izvršne vlasti dogodio nam se veliki projekt – prodaja zemljišta za izgradnju bio elektrane.

Projekt ide svojim tokom, a zahvaljujući njemu i prihodima od prodaje u iznosu 2,6 milijuna kuna, jedna smo od najstabilnijih općina u Hrvatskoj. Izgradnja bio elektrane otvara vrata za svekoliki razvoj cijelog kraja, a naročito Donjeg Vidovca, rekao je Grivec. Zahvalio je svima na odličnoj suradnji kroz ove četiri godine istaknuvši slogu jer su sve odluke donijete jednoglasno.

Na naš upit koje bi tri stvari izdvoji kao najveći uspjeh, odgovorio je da je to prije spomenuta bio elektrana, dovršetak projektne dokumentacije za zajednički pročistač i kanalizacijsku mrežu za Donji Vidovec što je sufinancirano iz EU fondova i kao treće navodi zajedništvo svih udruga koje se brinu za društveni život u mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije