Zoran Vidović najavio “vruću jesen” za HSS

Zoran Vidović najavio “vruću jesen” za HSS

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke minule je nedjelje u Hodošanu tradicionalno  obilježila obljetnicu smrti dr. Stjepana Radića. Svetu misu zadušnicu u hodošanskoj crkvi za sve hrvatske branitelje i prvog predsjednika HSS-a dr. Stjepana Radića služio je vlč. Darko Kelemenić.

Ujedno su položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomen ploči Antunu i Stjepanu Radiću. Na skupu je bila i Vlasta Hubički, potpredsjednica HSS-a i predsjednica ŽO HSS-a Zagorsko-Krapinske županije. Održana je politička tribina na kojoj je, između ostalih, govorio i predsjednik međimurskog HSS-a Zoran Vidović.

Naglasio je kako se stranka nakon 108 godina djelovanja sigurno nalazi  u teškoj i nezavidnoj situaciji na političkoj sceni, ali uz pomoć članstva, dobrih programa, političke mudrosti, pomalo i sreće može se vratiti na put vjere i potpore među građane i žitelje Republike Hrvatske, jer stanje u društvu i u drugim strankama nije bajno i sjajno i svaki se bori za dio političkog kolača.

– Revidiranje stanja i dizanja rejtinga stranke sigurno nije lak posao stoga uloženi trud mora biti isplativ i ako se ima imalo vjere u sebe može biti i ostvariv. Prvi test bit će predstojeći lokalni regionalni izbori, za sada predviđeni za mjesec svibanj iduće godine. Na nama je kako ćemo se pripremiti i odraditi sve aktivnosti da što spremnije dočekamo start kada počinje bitka za lokalne i regionalne izbore. Očekuje nas vruća jesen!, poručio je Vidović.

U HSS-u su sigurni da se poštenjem, znanjem i političkim radom za opći interes, odabirom osoba koje žele dati doprinos zacrtanim ciljevima, prisustvom među biračima i kvalitetnim rješenjima sigurno može napraviti onaj iskorak prema boljem sutra i želji da Hrvatska bude po mjeri čovjeka i ugodna za život svakog građana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije