U Hodošanu HSS tradicionalno obilježio obljetnicu smrti Stjepana Radića

Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke u nedjelju 5. kolovoza 2012. u Hodošanu je tradicionalno već 23. puta obilježila obljetnicu smrti dr. Stjepana Radića.

Sv. Misu zadušnicu u hodošanskoj crkvi za sve hrvatske branitelje i prvog predsjednika HSS-a dr. Stjepana Radića služio je vlč. Darko Kelemenić. Ujedni su položeni vijenci i zapaljene svijeće na spomen ploči Antunu i Stjepanu Radiću.

U 11 sati održan je politički skup HSS-a koji je započeo minutom šutnje svih palih za domovinu Hrvatsku, članova HSS- osnivača stranke dr. Stjepana Radića i svih preminulih članova HSS-a.

Skup je otvorio Pavao Kučandi, predsjednik ogranka HSS-a Hodošan koji je kao organizator po 23 puta organizirao misu zadušnicu za osnivača i prvog predsjednika HSS-a dr. Stjepana Radića te zajedničko druženje članova HSS-a Međimurske županije u Hodošanu.

Na skupu su nazočili: predsjednik županijske skupštine Međimurske županije Petar Novački, gđa Slavica Orehovec – zamjenik ravnatelja agencije za plačanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Zoran Vidović – predsjenik ŽO HSS-a i dogradonačelnik Čakovca, gđa Vlasta Hubički – potpredsjednica HSS-a i predsjednica ŽO HSS-a Zagorsko-Krapinske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije