U Strahonincu osnovan ogranak Hrasta

Hrast u Međimurju aktivno se priprema za nadolazeće lokalne izbore. U skladu s tim, 6. lipnja osnovan je ogranak Hrasta Općine Strahoninec. Na održanom sastanku donesena je odluka o osnivanju ogranka, izabrano je njegovo vodstvo i definirane su smjernice daljnjeg djelovanja.

Za koordinatora ogranka izabran je mr. sc. Hrvoje Šlezak, a za zamjenika koordinatora Markus Pilić, prof. Uz njih, u vijeće ogranka još su izabrani Darko Cindrić i Tomisav Sušec, prof.  Osnivanju ogranka nazočio je i predstavnik Velikog vijeća središnjice Hrasta Stjepan Damiš. Glavni razlog osnivanja ogranka je želja članova Hrasta da svojim znanjem i sposobnostima kroz političko djelovanje pridonesu dobrobiti lokalne zajednice.

Kao garanciju kvalitetnog doprinosa životu općine ističu obrazovanost, te nove ljude u politici koji se u svakidašnjem životu zalažu za tradicionalne obiteljske i humanističke vrijednosti. Istovremeno pozivaju da im se pridruže svi oni koji žele podjednako iskreno, pošteno i bez ikakvih osobnih interesa staviti na raspolaganje svoje vrijeme, znanje i sposobnosti za opću korist i dobrobit mještana Strahoninca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije