NA IVANJE V GORČENI PROŠČENJE

GORIČAN Održana svečana sjednica Općinskog vijeća – Josipu Šavori Nagrada za životno djelo

Najvrednije priznanje, Nagradu za životno djelo dobio je jedan od najpoznatijih Goričanaca, Josip Šavora, koji je dobio i najveći pljesak okupljenih

U četvrtak, na Ivanje, u Goričanu je nakon svete mise održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Goričan na kojoj su dodijeljena javna priznanja za 2021. godinu. Predsjednik Vijeća Petar Baksa i načelnik Emanuel Sinković Zahvalnice Općine Goričan podijelili su Danijelu Posavcu, Davoru Novaku, Branku Ivanoviću, Evi Pahek, Katarini Blažek, Edi Vugrincu, Luki Vadlja i Mihaleu Makaju.

Godišnja nagrada Općine Goričan dodijeljena je UDVDR-u Goričan, Robertu Blagusu, Martini Pahek i Tereziji Vidović.

Najvrednije priznanje, Nagradu za životno djelo dobio je jedan od najpoznatijih Goričanaca, Josip Šavora, koji je dobio i najveći pljesak okupljenih. Uz članove OV-a, na sjednicu su se odazvali načelnici okolnih općina, predstavnici županijske vlasti – predsjednik Skupštine Dragutin Glavina i zamjenik župana Josip Grivec, saborski zastupnik Ljubomir Kolarek, predstavnici javnog, kulturnog, sportskog i vjerskog života Goričana te ministar u Vladi RH Darko Horvat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije