Njemački veleposlanik Fischer u Maloj Subotici nazdravio Hrvatskoj

Njemački veleposlanik Fischer u Maloj Subotici nazdravio Hrvatskoj

Župan Ivan Perhoč kazao je da su investitori u kratkom roku skupili svu potrebnu dokumentaciju za gradnju i otvaranje tvrtke, što je dobra poruka i drugim stranim ulagačima

Njemački veleposlanik dr. Bernd Fischer ispunio je obećanje. Na otvorenju tvornice Haix obuća prošle godine najavio je da će doći u Međimurje na proslavu u povodu potpisivanja ugovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji. Proslava je održana na sam dan potpisivanja u tvornici Haix obuća u Maloj Subotici, jednom od najuspješnijih primjera njemačko-hrvatske gospodarske suradnje.

– Hrvatsku čekaju nevjerojatne mogućnosti jer će postati dio jednog od najvećih tržišta na svijetu – istaknuo je nakon zdravice veleposlanik dr. Fischer, koji je dolaskom u Međimurje želio naglasiti važnost i posebnu ulogu regija, gradova i općina, a posebno značaj malih i srednjih tvrtki.

Uručio je priznanja za zasluge u razvoju njemačko-hrvatskog prijateljstva županu Ivanu Perhoču, ravnateljici čakovečke Gimnazije Teji Dragić-Runjak, ravnateljici Ekonomske i trgovačke škole Dušanki Novak i domaćinu, predsjedniku uprave Haixa Ewaldu Haimerlu.

Župan Ivan Perhoč kazao je da su njemački investitori u kratkom roku skupili svu potrebnu dokumentaciju za gradnju i otvaranje tvrtke, što je dobra poruka i drugim stranim ulagačima.

>>> Sve fotografije s proslave pogledajte u našoj galeriji fotografija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije