Milošević: Činjenica je da je pregovore s EU kraju priveo upravo HDZ

Milošević: Činjenica je da je pregovore s EU kraju priveo upravo HDZ

Europski Parlament danas je pozitivno glasovao o ulasku Hrvatske EU, što je kruna mukotrpnih pregovora aktualne Vlade na čelu s predsjednicom Jadrankom Kosor, istaknuo je na stranačkom skupu u Donjoj Dubravi potpredsjednik Vlade RH zadužen za investicije i 2. na listi HDZ-a u III izbornoj jedinici, Domagoj Milošević.

– Ne voli to čuti naša konkurencija, no, činjenica je da je pregovore s EU uspješno privela kraju upravo HDZ – ova Vlada, kazao je Milošević, osvrnuvši se na česta podmetanja od strane “Kukuriku” s ciljem da bi se pregovori bili opstruirali.

Podsjetio je kako je samo u prvih šest mjeseci ove godine zabilježeno dvostruko veće ulaganje u Hrvatskoj, u odnosu na cijelu 2010, pa je važno da ova Vlada ostane i dalje na vlasti. To više, rekao je, jer je započela na desetke velikih investicija koje imaju cilj isključivo ojačati gospodarstvo i podići životni standard svih građana.

– Naš je program pun konkretnih mjera, ne ostavlja nedoumice, poput onog iz Kukuriku, poručio je osvrnuvši se na predizborni program HDZ-a, te dodao da je u protekle četiri godine, kada je Međimurje u pitanju, Vlada izravno uložila više od milijardu i sto milijuna kuna.

Prigodnim riječima okupljenima se obratila treća na listi HDZ-a u ovoj izbornoj jedinici, Sunčana Glavak, pozvavši sve da u nedjelju izađu na izbore te zaokruže na listiću broj 11, jer samo pobjedom HDZ-a mogu očekivati sigurnu i bolju budućnost za sebe i svoje obitelji.

– Ne vjerujte raznim anketama po medijima, ne dajte se zavarati. Glavu gore i budite ponosni članovi HDZ-a” – poručila je, među ostalim, Sunčana Glavak nazočnima.

Šesti na listi, ujedno i predsjednik ŽO HDZ-a Međimurja, Vladimir Ivković, govorio je o značajnim projektima od kojih su neki već započeti, a neki u planu aktualne Vlade, te je stoga, kazao je, važno dati glas upravo HDZ-ovoj listi.

Među ostalim, istaknuo je kanalizacijski sustav za cijelo donje Međimurje, rekonstrukciju ceste od Svetog Križa do Donje Dubrave, zaobilaznice gradova Prelog, Mursko Središće, čakovečke sjeverne zaobilaznice, te zaobilaznice Nedelišća, gradnju pročistača u Podturnu i Donjem Kraljevcu, gradnju cesta u briježnom dijelu Međimurja – općinama Gornji mihaljevec, Sv.Martin, Selnica…

– Aktualna županisjka vlast iz godine u godinu bilježi gubitke, ukida sredstva za rad potrebita mnogim udrugama i institucijama, te se ponaša kao da Županija zapravo i ne mora postojati – rekao je Ivković, te upozorio nazočne da Kukuriku otvoreno zagovara podjelu Hrvatske na pet regija, što bi kod nas značilo ukidanje Međimurske županije, ukoliko dođu na vlast na državnoj razini.

Okupljene je pozdravio i predsjednik OO HDZ-a Donja Dubrava i domaćin skupa, Darko Horvat, ujedno ravnatelj Uprave za energetiku pri Ministarstvu gospodarstva. Na skupu su bili i načelnik općine Gornjeg Kneginca, također s liste, Goran Kaniški, Mladen Križaić 11. na listi, te Ivančica Somođi, 14. na listi HDZ-a.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije