SELNICA Vijećnica Ivana Novak u posjeti Vukovaru

10. ožujka 2018. godine vijećnica Općinskog vijeća Općine Selnica, Ivana Novak, s Udrugom Vukovarskih branitelja iz Čakovca otputovala je u Vukovar odati počast poginulim, ubijenim i nestalim hrvatskim braniteljima.

Za općinske stranice izjavila je: ‘Čast mi je bilo predstavljati Općinu Selnica kao vijećnica Općine Selnica u Vukovaru 10. ožujka 2018. godine na obilježavanju Dana hrvatskih branitelja u Vukovaru.

Obilježavanje je započelo u 10:00 sati odavanjem počasti, poginulim, ubijenim i nestalim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod spomen križa na Memorijalnom groblju. Općina Selnica sudjelovala je u darovanju vijenca i svijeća.

Molitvu je predvodio fra Ivica Jagodić nakon čega je u crkvi sv. Filipa i Jakova služena sveta misa za sve poginule i nestale hrvatske branitelje. Nakon svete mise okupili smo se na svečanoj akademiji posvećenoj hrvatskim braniteljima.

U 14:00 sati za sve branitelje, članove obitelji poginulih i nestalih branitelja i ostale sudionike potom je organizirano zajedničko druženje uz ručak.

Ovim pohodom željeli smo skrenuti pozornost kako će svi poginuli, ubijeni i nestali hrvatski branitelji u Domovinskom ratu zauvijek ostati u našim srcima, jer oni su jedini naši istinski heroji u Hrvatskoj.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije