SVETI MARTIN Mjesec dana za prijave programa i projekata

Točno mjesec dana, to jest, od danas 23. veljače pak sve do 23. ožujka ove godine svi korisnici proračuna Općine Sveti Martin na Muri mogu i trebaju podnijeti prijavu za financiranje programa i projekata namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba na području općine u 2018. godini.

Prijave se podnose Jedinstvenom upravnom odjelu općine, a općina ove godine planira za ove potrebe osigurati 283.000 kuna. Najmanji iznos projekta ili programa koji se može prijaviti je 1.500 kuna, a najviši 50.000 kuna, a prijaviti se mogu samo uredno registrirane i upisane udruge, društva, klubovi, zaklade i druge ustanove kojima cilj nije ostvarivanje novčane ili druge materijalne dobiti.

Odabir i način procjene programa ili projekta obavit će nadležno općinsko povjerenstvo, a o dodjeli i visini financijske potpore odlučuje općinski načelnik na osnovu prijedloga nadležnih povjerenstava Općine Sveti Martin na Muri.

Općina je napravila ili odredila četiri prioritetna područja. To su: obrazovanje i odgoj, šport i rekreacija, kultura i turizam, te udruge građana i vjerske zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije