FOTO Kovač sa Čehokom ‘prošpancirao’ po Varaždinu

Varaždin su u subotu posjetili Stjepan Kovač, gradonačelnik Čakovca i Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, piše varazdin.hr.

Nakon prijema u Gradskoj vijećnici, gdje su ih primili gradonačelnik Ivan Čehok i njegovi zamjenici Zlatan Avar i Sandra Malenica, zajedno su prošetali u pratnji supruga Špancirfestom.

Bilo je riječi o unapređenju suradnje susjednih županija i gradova te su razmijenjena iskustva u organizaciji velikih turističkih manifestacija kao što su Renesansni festival u Koprivnici, Porcijunkulovo u Čakovcu i Špancirfest u Varaždinu.

– Na poziv gradonačelnika Čehoka sam posjetio Špancirfest, još jednu manifestaciju koja upotpunjuje život na sjeveru. Ne bih uspoređivao Špancirfest i Porcijunkulovo jer su to, definitivno, dvije različite manifestacije. Sretan sam što postoje i jedna i druga, zahvaljujući čemu ljeti živi i sjever, a ne samo jug, obale i more, napisao je Stjepan Kovač na svojoj Facebook stranici.

Dodao je da tome svoj doprinos daju ne samo Varaždin i Čakovec, već i Koprivnica. – Svi ovi gradovi imaju velike manifestacije koje su poznate ne samo u Hrvatskoj, već i šire, pa je to jedan od razloga što su dobro posjećene, tako da ovi gradovi žive punim plućima i ljeti, poručio je Kovač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije