OV ŠTRIGOVA Predsjednik stari vuk, Stjepan Pozderec

Konstituirano je novo Općinsko vijeće Štrigove na kojoj je za predsjednika izabran Stjepan Pozderec, stari vuk, iskusan političar i donedavni obnašatelj dužnosti predsjednika vijeća. Za njegovog prvog zamjenika izabran je, isto tako iskusni, Zdravko Mikulan, a za drugog zamjenika Filip Tkalčec.

Uz njih troje novo Općinsko vijeće čine još Ivan Frlin, Antun Zadravec, Blaženka Heric, Verica Sović, Mladen Novak, Petra Šinko Posel, Dušan Rebernik, Gordana Masnec (svi iz koalicije SDP-HNS-NR Reformisti), Filip Tkalčec, Robert Horvat (HDZ) i Mihael Kelnarić (Živi zid).

Svi su vijećnici dali i potpisali svečanu prisegu, a to isto učinili su načelnik općine Stanislav Rebernik i njegov zamjenik Damir Kovačić. U komisiju za statut, poslovnik i normativu izabrani su Dušan Rebernik, Petra Šinko Posel, Gordana Masnec, Filip Tkalčić i Mihael Kelnarić.

Načelnik Rebernik, vijećnicima je odmah dao posla te su već na konstituirajućoj sjednici usvojili odluke o izradi II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Štrigova, a uglavnom se odnose na područje Mađerkinog brega za potrebe izgradnje turističke građevine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije