OPĆINSKO VIJEĆE

Poruke za dobrobit Općine Sveta Marija uz prigodno darivanje

Posljednja sjednica OV Svete Marije održana je u Općini pripadajućem Donjem Mihaljevcu. Vijećnicima se prigodno obratio Dražen Šulj, predsjednik OV-a, i načelnica Općine Đurđica Slamek

Općinsko vijeće Svete Marije je svoju posljednju ovogodišnju sjednicu, a 13. po redu, je imalo u Donjem Mihaljevcu, naselju koje teritorijalno pripada Općini Sveta Marija.

Na dnevnom redu su bile svega tri točke. Izvješće o radu općinske načelnice za period od 1. siječnja do 1. srpnja ove godine, a prihvaćene su i dvije odluke. Odluka o povjeravanju obavljanja komunalnih djelatnosti i Odluku o zajedničkom obavljanju komunalnih djelatnosti, a koje je Općina povjerila GKP Pre-kom d.o.o. Prelog. Djelatnosti su vezane za usluge ukopa i obavljanje dimnjačarskih poslova.

Na kraju sjednice je, predsjednik OV Dražen Šulj, u prigodnoj čestitki pozvao kolege na uvažavanje različitih mišljenja, a koje vode dobrobiti Općine.

– Okupljeni smo ovdje da nešto Svetoj Mariji i Donjem Mihaljevcu iza sebe ostavimo – poručio je. Đurđica Slamek, općinska načelnica, je u ime izvršne vlasti pozvala oporbu da bude sukreator općinskih ideja i planova, da bude i predlagatelj. Dodala je kako joj je želja da već idući proračun ima podršku svih vijećnika, a ne da u njegovoj kreaciji bude razmimoilaženja.

Drugom dijelu sjednici nazočili su općinski zaposlenici kao i članovi radnih tijela u Općini koje su Slamekova i Šulj prigodno darivali.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije