SVETI MARTIN Petra Novinščak je predsjednica Općinskog vijeća

U ponedjeljak, 19. lipnja održana je Konstituirajuća sjednica novog Općinskog vijeća Općine Sveti Martin na Muri na kojoj je jednoglasno za njegovu predsjednicu izabrana profesorica Petra Novinščak (SDP), a za njezinog zamjenika Krunoslav Colar (HDZ).

Osim njih dvoje u Općinsko vijeće izabrani su i Valerija Novak, Zvonimir Stojko, Marijan Bogdan, Mladen Dobranić, Sanja Hadela, Anđelko Tomšić, Dragica Živčec, Neven Zadravec, Ivica Kutnjak, Tatjana Hažić i Damir Srša.

Valerija Novak je zamjena za Dražena Crnčeca, Zvonimir Stojko za Martina Sršu, a Marijan Bogdan za Franju Makovca. U kraćem obraćanju vijećnicima predsjednica Novinščak je poručila neka se četiri godine zaborave stranke i neka se svi posvete Općinskom vijeću.

Općinski načelnik profesor Dražen Crnčec, je poželio da ovo Općinsko vijeće bude orkestar s dobro uštimanim instrumentima, te dodao kako je izbor čelnih ljudi i vijećnika potvrda kako se nije politiziralo nego pragmatiziralo za dobrobit općine.

Sjednici je nazočio i zamjenik općinskog načelnika Martin Srša, dosadašnji načelnik Franjo Makovec, službenik Državne uprave Milorad Novković i voditeljica Ureda općine Vlatka Županec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije