DONJI VIDOVEC Otišao Josip Grivec nakon šest mandata

Iza načelnika Općine Donji Vidovec Josipa Grivca (HSLS) šest je uzastopnih uspješnih mandata te je jučer (utorak) izvršena primopredaja izvršne vlasti između njega i novoizabranog načelnika Josipa Matulina (HSLS).

Primopredaja je izvršena u nazočnosti Željka Dolenca, zamjenik načelnika, Damira Lukše, v. d. pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela, Marinka Lukše, komunalnog redara i Petre Podravec, osobe na stručnom osposobljavanju u Općini.

Dosadašnji načelnik podnio je vrlo opširno i detaljno usmeno i pismeno izvješće kojeg su svi nazočni potpisali.

Iz izvješća izdvajamo Planirane projekte i druge aktivnosti (kandidirati projekte na natječaje sukladno mogućnostima), popis projekata koje je općina spremna ili planira kandidirati do 2020. godine ili duže, započete projekte čija je ukupna procijenjena vrijednost cca 28 milijuna kuna te stanje na računima.

Na dan 29.5.2017. stanje žiro-računa iznosi 168.274,27 kn + 408,38 kn na podračunu te 8.151,31 EUR-a na podračunu. Stambena pričuva iznosi 32.837,61 kn, a sredstva za izgradnju sustava odvodnje iznose 238.026,79 kn.

To znači da Općina Donji Vidovec na raznim računima trenutno raspolaže s namjenskim i nenamjenskim sredstvima ukupno 439.547,05 kn i 8.151,31 eura.Sveukupna potraživanja Općine su 417.879.07 kn.

Primopredaja je izvršena u vrlo vedroj i opuštenoj atmosferi. Dosadašnji načelnik je zahvalio svima na suradnji i potpori te se prisjetio i svog nedavno preminulog zamjenika Blaža Jakupaka i njegova doprinosa, novom čelništvu zaželio puno uspjeha uz svoju spremnost na suradnju.

Sadašnji načelnik je zahvalio na iscrpnom i kvalitetnom izvješću te svemu do sada učinjenom te pozvao sve na suradnju i potporu prezentiranim i budućim općinskim projektima. Jedna lijepa, vedra i suradnička atmosfera.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije