MURSKO SREDIŠĆE U boj protiv komaraca na svim razinama

Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće na svojoj 162. sjednici, između više odluka i očitovanja, donio je odluku o novoj adresi, odnosno sjedištu gradskog komunalnog poduzeća ‘Murkom’, koje se ustrojava i prvotna je adresa bila, Trg bana Josipa Jelačića 10 u Murskom Središću, a nova je u Hlapičini na kućnom broju 980.

Grad će redovnim studentima u Akademskoj 2016./2017. godine sa svog područja dati jednokratnu novčanu pomoć, a studenti trebaju u Gradskoj upravi ispuniti i potpisati obrazac i prijavnicu. Iznos novčane pomoći zavisit će o broju tražitelja pomoći.

Kolegij novom Gradskom vijeću predlaže smanjenje cijene korištenja sportske dvorane sa 25 posto na 10 posto, a grad uspostavlja suradnju s Udrugom ‘Oldtimer vozila Selnica’.

Građanstvo kolegij obavještava kako će se uskoro obaviti tretiranje larvi adulta komaraca, pak ih umoljava da sa svojih površina uklone stare gume i posude s vodom koje su izvor larvi i potencijalnih zaraza.

Komarci nisu više samo uz rijeku Muru nego i u središtima te rubnim dijelovima svih naselja, kao i na mjestima gdje se legalno i ilegalno odlažu automobilske i kamionske gume.

Stoga su svi i dužni postupiti po naputku kolegija, kako bi ljetni mjeseci bili ugodniji i mirniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije