SDP I LABURISTI iz Donje Dubrave pozivaju na čistu predizbornu kampanju

Ponukani nekorektnim predizbornim kampanja pojedinih političkih opcija, a koje su u općini Donja Dubrava postali uhodana praksa, kada se najčešće napada dostojanstvo pojedinaca, općinski SDP i Hrvatski laburisti – Stranka rada obratili su se svojim sumještanima javnim priopćenjem u kojem stoji:

‘Mnogobrojni aktivisti ovih dana obilaze vaše domove prikupljajući potpise za kandidature za načelnika i župana jer tako nalaže Izborni zakon za lokalne izbore koji su pred nama. SDP i Hrvatski laburisti – Stranka rada zajednički su osmislili program te izabrali najbolje kandidate koji bi ga ostvarivali.

Poštujemo pravo svakog mještanina i svake političke opcije da predlože kandidate za koje smatraju da će najbolje predstavljati njihove programe. Prihvaćamo različitost jer nismo svi isti i ne bi bilo dobro da smo svi takvi. Svaki od nas ima svoje viđenje kako bi trebalo upravljati našom Dobravom i našim Međimurjem.

Ne pada nam na pamet napadati, vrijeđati, ismijavati i omalovažavati iskustvo ili neiskustvo bilo kojeg kandidata za načelnika ili župana. Osobito seprotivimo da se poziva kandidata da odustane od kandidature. Ne pristajemo sudjelovati u takvim radnjama. Ne želimo i nećemo voditi prljavu kampanju.

O kandidatima i programima odlučujete isključivo Vi, Dobravčice i Dobravčani. Pozivamo vas da to i učinite izlaskom na birališta 21. svibnja ove godine. Neka najbolji program i kandidat/kandidatkinja dobije vaše povjerenje!

Srdačno, vaši SDP i Hrvatski laburisti-Stranka rada’ – stoji u priopćenju kojeg su nam uputili.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije