IGREC I KOALICIJA zajedno žele promijeniti Prelog na bolje

– Prelogu su potrebne stvarne promjene, jer su u protekle 4 godine iz grada dolazila samo lažna obećanja, rekao je danas prilikom potpisivanja Koalicijskog sporazuma između SDP-a, HNS-a, HSU-a, MDS-a i Laburista zajednički kandidat za gradonačelnika Nenad Igrec (SDP).

Na svečanosti u preloškom Domu kulture Igrec je posebo istaknuo da je sadašnja vlast kontinuirano obećavala jeftinije cijene vrtića i komunalija, a ne samo da to nije ostvarila, nego su te cijene u Prelogu danas rekordno visoke.

– Budemo li vjerovali u sebe, vlastito znanje i mogućnosti siguran sam da te i sve druge probleme koji muče građane možemo riješiti, jer zajedno pobjeđujemo, rekao je Igrec. Kandidatkinja za njegovu zamjenicu Anica Antolek Hrgar (HNS), profesorica fizike u Srednjoj školi Prelog i Osnovnim školama Goričan i Donji Kraljevec, kao prioritet istakla je ulaganja u obrazovanje i znanje.

Nijedna cijena nije prevelika kad su u pitanju djeca i mladi, pogotovo u ovo demografski vrlo nezahvalno doba, istakla je Antolek Hrgar. Podršku ovom sporazumu i zajedničkim kandidatima za izvršnu vlast dali su i županijski predsjednici Hrvatskih laburista – Stranke rada Rajko Bulat, Međimurskog demokratskog saveza Željko Pavlic, Hrvatske stranke umirovljenika Valentin Kočila i potpredsjednik Županijskog vijeća Hrvatske narodne stranke Dragutin Glavina.

Predsjednik Županijske skupštine i prvi čovjek međimurskog SDP-a te kandidat za župana koalicije Zajedno za Međimurje Mladen Novak rekao je da su ljudi najveće bogatstvo Međimurja te se ponovno založio da se pošten rad međimurskih radnika vrednuje plaćom koja će dostići, pa i prestići državni prosjek.

Smatra da su međimurski radnici bili dovoljno dugo strpljivi i da ŕješavanje ovog problema mora biti prioritet ne samo na lokalnoj, nego i nacionalnoj razini. Podržavši kandidate i koaliciju izrazio je uvjerenje da su spremni pokrenuti i realizirati promjene neophodne za brži razvoj i napredak Grada Preloga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije