Kišić: ‘Riječ je o namještaljci, a ovakvi prljavi poslovi lako se raskrinkaju’

Slučaj koji je ovih dana okupirao varaždinsku političku, ali i društvenu scenu, zasigurno je maloljetni Filip B., koji je početkom tjedna, nakon što je komentirao smjenu ravnateljice varaždinske bolnice Zember, iznio teške optužbe na račun dožupana Alena Kišića.

Cijeli slučaj je u petak, 20. siječnja, dobio obrat kad se Filip na svom Facebook profilu javno ispričao Kišiću te kazao kako je bio žrtva – treće strane.

> OBRAT Filip B.: ‘Primio sam lažne poruke potpisane imenom Alena Kišića!’

Jutros je cijeli slučaj na svom Facebook profilu komentirao i dožupan, a navedeno prenosimo u cijelosti.

‘Oduvijek vjerujem u pravdu i poštenje. Ovaj put se pokazalo da je pravda dostižna, ali da ne mora nužno biti spora. Vrlo brzo se odmotava klupko i otkriva se istina: svim napadima i lažima koji ma sam zasut zadnjih dana, na sreću, dolazi kraj. Maloljetni Filip sinoć kasno mi se javno ispričao jer su ga manipulirali, podmetali su 17–godišnjaku jer nemaju hrabrosti i obraza meni se suprotstaviti.

Tko? I to ćemo valjda uskoro doznati. Jer se ovakve podvale i prljavi poslovi danas lako raskrinkaju. Meni čak možda manje bitno, najvažnije da se zna sam apsolutno nevin kao što sam svima od prve sekunde jasno rekao.

Hvala vam Facebook prijatelji na podršci koju mi pružate, hvala vam što od početka shvaćate da je sve ovo jedna namještaljka i da nam je ovo samo novi podstreg da se borimo za bolje društvo, za ljepši grad u kojem živimo. Želim da Varaždin bude grad u kojim će se djeca bezbrižno bavit svojim – dječjim poslovima, a mi odrasli moramo se pobrinuti da se više nikad ovakvo nešto ne ponovi ama baš nikome i da nikome više ne padne na pamet da se služi slabijima kako bi postigli svoje prizemne interese’, stoji u objavi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije