JAVNA ISPRIKA Otac Filipa B. i dožupan Alen Kišić zajedno se obratili medijima

Otac 17-godišnjeg Filipa B. – koji je proteklih dana svojim istupima podigao veliku prašinu na lokalnoj političkoj sceni optužbama protiv Alena Kišića, dožupana, predsjednika varaždinskog SDP-a i kandidata za gradonačelnika – danas se javno ispričao Kišiću u ime svoga sina i cijele obitelji.

Podsjetimo, Filip i njegov otac Goran priopćenjem medijima optužili su Kišića da je na njegov nagovor Filip poslao medijima svoju reakciju na smjenu ravnateljice Opće bolnice Varaždin te da mu je Kišić putem mobitela izdiktirao sadržaj te reakcije.

Cijela je pričala dobila obrat nakon jučerašnjeg sučeljavanja činjenica, o čemu detaljnije možete pročitati u našem noćašnjem članku.

> OBRAT Filip B.: ‘Primio sam lažne poruke potpisane imenom Alena Kišića!’

Mislio je da radi dobro

Filipov otac Goran na današnjoj konferenciji za medije pojavio se zajedno s Alenom Kišićem.

– On je mislio da radi dobro, a psihički nije bio spreman za to što se poslije dogođalo na društvenim mrežama kada je krenuo napad na njega. Ja sam stao u njegovu obranu, kako bi to i učinio svaki roditelj, a na kraju se ispostavilo da mu je netko smjestio. Gore od ovog ne može biti – zaključuje otac, koji je na kraju svoga obraćanja medijima i stisnuo ruku Kišiću.

Na konferenciji za novinare uvodno je Kišić napomenuo da je ovo slučaj u kojem je on ‘slučajni čovjek’, a u principu je bio ‘ciljana meta’.

– U ovom trenutku se osjećam dvojako, s jedne strane sam beskrajno sretan, a s druge sam pak beskrajno tužan – izjavio je Kišić jer je, kao je naglasio, uspio dokazati da mu se smješta nešto s čime apsolutne veze nema.

Oprostio i Filipu i obitelji

Dodao je i to da je on u svom srcu sve oprostio Filipu i njegovoj obitelji.

– Za Filipa znam da je to jedan dobar dečko. No s njim osobno nisam razgovarao šest mjeseci, a telefonom nikad u životu! Opraštam i ocu Goranu jer je vjerovao svom djetetu, a sada želim da svi ostave Filipa na miru, da ga više u to ne uključuju, a jednom će Filip smoći snage reći tko ga je htio izmanipulirati – izjavio je Kišić.

Rekao je Kišić i to da je za njega ovaj slučaj završen. Najavio je da će u ponedjeljak povući tužbu za klevetu koju je podnio protiv obitelji.

Također je rekao da nije previše zainteresiran za to tko stoji iza svega.

Slučaj nije završen

No slučaj za javnost ovime nikako ne može biti završen. Na novinarski upit u vezi daljnjeg postupanja, Kišić je rekao da smatra da je na obitelji da slučaj prijavi policiji. Naime, radi se o pozivima i porukama koje je primao maloljetni Filip i njegov mobitel i pripadajući broj te svi pozivi i poruke koje je slao ili dobivao jedan su od mogućih glavnih dokaza koje nadležni trebaju istražiti.

Nakon toga Kišić je rekao da nije da ga ne zanima tko stoji iza toga, ali napomenuo je da mu je na prvome mjestu to da skine, kako je rekao, blato sa sebe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije