Čačić pozvao Međimurce da glasuju za Vičevića i Hermanovu

Narodna stranka – Reformisti jučer je u Selnici pred lijepim brojem ljudi, održala tribinu na kojoj su govorili predsjednik stranke Radimir Čačić, te članovi Sandra Herman i Ervin Vičević, a tema je bila nadolazeći izbori za predstavnike u Hrvatskom saboru.

Rečeno je ako se žele promjene da je onda važno izaći na izbore, jer je situacija takva da će svaki glas biti važan, možda i odlučujući. Čačić je kazao kako niti jedna stranka neće moći oformiti Vladu bez manjih stranaka, a ‘Koaliciju za premijera’ u kojoj su i Reformisti očekuje značajan broj mandata.

Pozvao je članstvo, ali i sve ostale da izađu na izbore te da svakako u Međimurju na listi broj 2 zaokruže Ervina Vičevića i Sandru Herman, koji su jako puno napravili na dužnostima koje obnašaju, što nije slučajnost, nego njihova sposobnost. Istaknuo je kako nitko toliko za turizam u Međimurju nije napravio kao Hermanova, na čemu su joj u drugim sredinama i zavidni.

Za Vičevića pak je kazao kako je od općine koja je bila pred gotovo nestajanjem napravio sredinu koja ima i rep i glavu i stalno napreduje u svim segmentima. Isto tako pozvao je ljude da glasuju za listu broj 2 jer je to ‘Glas za Međimurje’.

Čačić je odgovorio na nekoliko pitanja koja su se odnosila na izborni zakon, te na ovršni zakon, rekavši kako niti jedan niti drugi nisu dobri, ali da se za ove izbore više ništa ne može promijeniti. Ustvrdio je kako je preko 300 tisuća blokiranih ljudi veliki problem ne samo tih ljudi, nego i njihovih obitelji i države. Nakon Selnice, Narodna stranka-Reformisti tribinu je održala i u Štrigovi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije