Samo je Zver zainteresiran za dimnjačarke poslove u Murskom Središću

Pod predsjedanjem gradonačelnika Dražena Srpaka, održana je 135. sjednica stručnog Kolegija gradonačelnika Grada Mursko Središće na kojemu je zaključeno kao je na raspisani Javni natječaj za obavljanje dimnjačarskih usluga stigla samo jedna ponuda i to od tvrtke ‘Dimnjačar Radovan Zver’ iz Strahoninca, te Kolegij Gradskom vijeću šalje ponudu na razmatranje i usvajanje.

Kolegij je ustvrdio kako su na poziv za redizajniranje, ažuriranje i održavanje gradske web stranice pristigle samo dvije ponude i to različite, te se prošli natječaj poništava, a nove ponude mogu se poslati najkasnije do 9. rujna ove godine.

Samo jedna ponuda pristigla je za asfaltiranje staza na gradskom groblju, i to od čakovečke ‘Tegre’ te joj se slijedom toga i povjeravaju radovi vrijedni 269.800 kuna. Udruzi za autizam ‘Pogled’ iz Nedelišća grad daje tisuću kuna pomoći za sudjelovanje na teniskom turniru u Varaždinu.

Kolegij je odlučio je da se za potrebe obnove klupa u gradskom parku kupe ojačane letve (štafli) za 2.850 kuna koliko u ponudi traži tvrtka ‘Tekeli projekt inženjering’ iz Murskog Središća. Gradskom Odsjeku za gospodarstvo i graditeljstvo Kolegij je dao nekoliko zaduženja vezanih za uređenje školskih, vrtićkih i športskih objekata, a sve pred početak nove školske godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije