Grad M. Središće od Obrtničke komore traži podršku za srednju školu

Kolegij gradonačelnika Grada Mursko Središće, pod predsjedanjem gradonačelnika Dražena Srpaka, održao je svoju 124. sjednicu s koje se Obrtničkoj komori Međimurske županije odgovara kako je grad voljan pomoći stipendiranje učenika deficitarnih zanimanja, ali za uzvrat traži da komora podrži inicijativu i nastojanja grada za otvaranje strukovne srednje škole u Murskom Središću.

Grad želi da o pitanju stipendiranja učenika deficitarnih zanimanja govori i na Kolegiju načelnika i gradonačelnika Međimurske županije. Kolegij je prihvatio prijedlog DVD Križovec o oslobađanju pojedinih članova plaćanja komunalne naknade te poziva DVD Mursko Središće i Peklenica da i oni predlože svoje članove koje će se osloboditi plaćanja komunalne naknade, temeljene na Odluke o dopunama Odluke o komunalnoj naknadi.

Gradonačelnik je primio na znanje obavijest Međimurske županije o održavanju Europskog tjedna u Murskom Središću u četvrtak 5. svibnja ove godine, te u svezi toga predlaže prigodni program, kojeg će osmisliti Dolores Vrtarić, voditeljica gradskog Odsjeka za društvene djelatnosti.

Carinskom uredu Varaždin Grad će dostaviti uvjete i mjesta prodaje izvan prodavaonica. Građanstvo, gradonačelnik Dražen Srpak poziva na proslavu Praznika rada u nedjelju 1. svibnja na ŠRC Zalešće, a organizatori su ŠRD ‘Mura’ i Grad Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije