Županijska vijećnica Marija Hertelendi napustila HSP i postaje nezavisna

– Vezano uz posljednja događanja u HSP-u, postupanjem predsjednika i ostalih tzv. članova predsjedništva, obavještavam javnost da izlazim iz stranke i svoje daljnje djelovanje u Županijskoj skupštini nastavljam kao nezavisna vijećnica – oglasila se priopćenjem županijska vijećnica Marija Hertelendi.

– Već duže vrijeme pojedinci kreću u potpuno uništenje stranke, na način da se članstvu i organizacijama uskraćuje rad na terenu i bilo kakvi uvijeti za rad. Otkazivanje svih stranačkih ureda, ukidanje bilo kakvih sredstava za rad i ostavljanje svih županijskih organizacija na eventualnu snalažljivost predsjednika i članstva.

Potpuno odcijepljenje kompletnih organizacija od stranačke strukture sa kojima nema nikakvu komunikaciju ili obilazak istih koji čine jednu političku stranku,u ovom slučaju HSP. Posebno apostrofiram posljednji sabor stranke koji je falsificiran od predsjedništva i samog predsjednika stranke.

Naglašavam i nemogućnost kandidiranja i opstruiranje kandidata za predsjednika stranke! Trenutno vodstvo nema legitimitet! Ne mogu zastupati stranku koja ima nelegalno vodstvo i nema preduvijete jedne demokratske stranke koja bi mogla artikulirati pravaška načela niti bilo koji vid politike na političkoj sceni. Sukladno tome izlazim iz stranke i svoj politički rad nastavljam samostalno.

Svim svojim stranačkim prijateljima želim uspješan daljnji rad – poručila je Marija Hertelendi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije