Štrigova Čakom izabrala za odvoz i zbrinjavanje smeća

Općinsko vijeće Štrigove jučer, u srijedu, održalo je svoju 15. sjednicu na kojoj je prihvaćeno Izvješće o izvršenju općinskog proračuna za 2015. godinu, kao i sva izvješća vezana uz proračun koji je ostvaren u ukupnom iznosu od 4.354.385 kuna ili sa 97 posto od planiranog.

Vijeće je za koncesionara za odvoz i zbrinjavanje otpada i smeća izabralo čakovečki Čakom kao najpovoljnijeg ponuđača. Sada slijedi postupak za konačno rješenje u što je uključen i rok za žalbe ostalih podnositelja ponuda. Uglavnom, vijećnici kao i mještani odlučni su da se posao s dosadašnjim koncesionarom završe jer nezadovoljstvo je dulje vrijeme prisutno. U Nadzorni odbor ‘Međimurje plina’ vijeće je imenovalo Antuna Zadravca.

Političkim strankama u 2016. godini po vijećniku u Općinskom vijeću pripada 200 kuna za muškog i 220 kuna za ženskog člana ili ukupno 2.640 kuna. Općinski načelnik Stanislav Rebernik podnio je Izvješće o svom radu kao i radu općine za drugo polugodište 2015. godine, koji su vijećnici jednoglasno prihvatili. Na Aktualnom satu govorilo, pitalo i raspravljalo se o komunalnoj problematici, Tijari i plinovodu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije