Objavljena imovinska kartica zamjenika ministra Hrvoja Šlezaka

Hrvoja Šlezaka (HRAST) iz Strahoninca Vlada je na svojoj sjednici 25. veljače imenovala zamjenikom ministra ministra znanosti, obrazovanja i sporta.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa objavilo je njegovu imovinsku karticu koju je predao 22. ožujka. Šlezak je po struci Magistar društvenih znanosti, oženjen je i ima djecu. Do stupanja na novu funkciju radio je kao učitelj geografije u Osnovnoj školi Kuršanec.

U kartici navodi kako će kao zamjenik primati neto plaću u iznosu od 18 808 kuna. Zamjenik ministra iz Međimurja zajedno s bračnim drugom posjeduje kuću s okućnicom u Strahonincu, površine 144 kvadratnih metara čija je procjenjena vrijednost 798 000 kuna. Istu su stekli zaduženjem kod banke tj. uzimanjem kredita.

Šlezak je u imovinskoj kartici naveo da kao suvlasnik s trećom osobom u Privlaci posjeduje i kuću s okućnicom površine 3 109 kvadratnih metara koja se procjenjuje na 76 000 kuna. Također je i suvlasnik oranice u tom mjestu površine 55 341 kvadratnih metara, vrijednosti 268 000 kuna. Kao suvlasnik kuće i oranice Šlezak posjeduje 6,25 posto.

Od pokretnina vlasnik je auta Ford Galaxya vrijednog 32 000 i motocikla Keeway flasha vrijednog 2 500 kuna. Automobil 2001. godine kupio je od prodaje imovine, a motocikl 2009. godište od plaće. Njegova supruga radi u III. OŠ Čakovec i godišnje zarađuje 70 203 kuna neto.

On i supruga svaki imaju po jednu dionicu HT-a, vrijednu 141, 82 kune. U kartici Šlezak navodi da štednju nemaju, ali otplaćuju kredit od 93 988,14 eura kojeg su podigli 2006. godine u Privrednoj banci Zagreb. Rok otplate je 30 godina.

>>> Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Štefanije Damjanović
>>> Objavljena imovinska kartica saborske zastupnice Dragice Zgrebec (SDP)
>>> Objavljena imovinska kartica ministra poduzetništva Darka Horvata
>>> Objavljena imovinska kartica glasnogovornice Vlade – S. Glavak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije