Proizvodnja uz dašak izvrsnosti

MARTI NA TRONU INDUSTRIJE Proslava 25 godina inovacije i strasti

U godini kada obilježava 25. rođendan, tvrtka Marti s ponosom gleda unazad na četvrt stoljeća uspjeha, inovacija i predanosti

Od skromnih početaka do statusa vodeće B2B tvrtke, Marti je dokazao što se može postići kada se strast susretne s inovativnom tehnologijom i posvećenošću kvaliteti. Danas broje 160 zaposlenika, a poslovne partnere imaju u čak 30 zemalja diljem svijeta. Prednjače u proizvodnji vrhunskih proizvoda i usluga, a Martijevu srž čine 4 kulture: kultura metala, kultura printa, kultura drva i ona dragocijenija – kultura ljudi. U tom duhu, 25. rođendan tvrtke su proslavili aktivnim teambuildingom i druženjem u Accredo centru.

Počeci i rast kroz inovacije

Osnovan 1999. godine, Marti je započeo kao mala obiteljska radionica. S vremenom, zahvaljujući neprestanom ulaganju u najnovije tehnologije i stručnost, tvrtka se proširila i postala sinonim za vrhunsku kvalitetu i pouzdanost u industriji. Njihov uspjeh se temelji na stalnoj težnji za inovacijom, što im je omogućilo da ostanu konkurentni u dinamičnom poslovnom okruženju.

Marti nije samo pratio, već je često i predvodio industrijske trendove. Bilo da se radi o implementaciji novih tehnologija u proizvodne procese, optimizaciji resursa ili razvoju održivih rješenja, inovacija je uvijek bila u prvom planu. Tvrtka se može pohvaliti najmodernijom opremom koja omogućava preciznu i efikasnu obradu materijala, a ujedno zadovoljava visoke ekološke standarde.

Svoj su mindset postavili spajajući talent, kreativnost i najnoviju tehnologiju, a cilj im je razvijati proizvode visoke kvalitete koji će naglasiti jedinstvenost brenda njihovih kupaca i istaknuti ga od konkurencije – istaknuto je na njihovoj web stranici koja je nedavno osvanula u novom ruhu: https://www.marti.hr/

Strast prema poslu

“Kroz proteklih 25 godina, ono što je ostalo nepromijenjeno kod nas”, ističu djelatnici, “je strast prema poslu.” Svaki projekt, bez obzira na veličinu, obrađuje se s istom pažnjom i preciznošću. Ova predanost postala je zaštitni znak tvrtke i ključna je u izgradnji dugoročnih partnerstava. Upravo ta strast omogućava im da svojim kupcima ponude rješenja koja nadmašuju očekivanja. “All under one roof” koncept nije samo operativna strategija, već i filozofija koja povezuje sve članove tima. Svaki zaposlenik, od najmlađih praktikanata do iskusnih stručnjaka, doprinosi zajedničkom cilju – stvaranju proizvoda vrhunske kvalitete i zadovoljstvu kupaca.

Podrška mladim talentima

Ne samo da ulažu u tehnologiju i inovacije, već i u ljude. Tijekom ljetnih mjeseci, vrata tvrtke su otvorena za mlade učenike koji dolaze na praksu. Ovi mladi talenti, sa svojom svježom perspektivom i kreativnošću, pridonose razvijanju prisutnosti tvrtke na društvenim mrežama, unoseći novu energiju i ideje u način na koji se tvrtka predstavlja široj javnosti. Osim učenika, Marti pruža priliku studentima da se zaposle tijekom ljeta, čime dodatno jačaju tim i stvaraju most između obrazovanja i prakse.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije