ČESTITAMO Zoran Pfefier primio priznanje za životno djelo ‘Franjo Punčec’

Jučer, na svečanosti u Hotelu Park u Čakovcu, Zajednica sportova Međimurske županije dodijelila je nagrade i priznanja sportašicama, sportašima i podupirateljima sporta za zasluge u 2023. godini.

Dugogodišnji predsjednik Saveza ribičkih društava Međimurja i SRD-a Glavatica Prelog Zoran Pfefier, odnedavno i dobitnik Povelje Međimurske županije za postignuća i promicanje sportskog ribolova u našem kraju, primio je i priznanje za životno djelo „Franjo Punčec“.

Zoran pfeifer
Matija Posavec, Zoran Pfeifer i Mato Kljajić

Zoran Pfeifer je započeo svoj izuzetan angažman u ribolovu kao član Športsko-ribolovnog društva Glavatica još od 1988. godine, aktivno sudjelujući u natjecanjima 2. i 3. lige. Kasnije je preuzeo vodstvo kao predsjednik društva, a tu dužnost je obnašao pet mandata.

Njegova predanost i sposobnosti vodstva urodile su time da je od 2004. do 2006. godine obavljao dužnost v.d. predsjednika Saveza Športsko-ribolovnih društava Međimurske županije.

Njegova uloga u vođenju Saveza nije prošla nezamijećeno. Neprekidno je bio na čelu Saveza od 2006. godine, obilježavajući dvadesetogodišnji kontinuirani mandat. Tijekom tog razdoblja, Savez ŠRD Međimurske županije je bio domaćin nekoliko značajnih natjecanja, uključujući prvi Kup Podunavskih zemalja, Slet Kadeta Hrvatske te Kupove Hrvatske za različite kategorije ribolovaca.

Zoran je također bio ključna figura u organizaciji tri Svjetska prvenstva u ribolovu udicom na plovak, igrajući ulogu direktora organizacijskih odbora za ova prestižna natjecanja. Ta su se prvenstva održala 2014. godine na Kanalu HE Donja Dubrava u Svetoj Mariji, 2018. godine za Mastere, Veterane i Invalide, te 2019. godine na Kanalu Orehovica. Nadalje, Pfeifer je obavljao važne funkcije unutar Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza, uključujući članstvo u Upravnom odboru, poziciju dopredsjednika, te vodstvo svih reprezentacija. Također, bio je dopredsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije