brijačnica brico

FOTO Ponovno otvoreni frizerski saloni: Najstariji međimurski brijač jedva dočekao otvaranje

Svi su frizeri, ali i mi, jedva smo dočekali otvaranje svojih salona. Jedan od njih je i Stanislav Mučić, vlasnik kultne Brijačnice Brico, najstariji međimurski brijač.

S nama je podijelio taj trenutak riječima: – Nakon dugih 47 dana prisilnog ljenčarenja, stigao je i 4. svibnja kada je Brijačnica Brico ponovo svojim vjernim mušterijama otvorila svoja vrata na zadovoljstvo korisnika usluga, djelatnika Brijačnice, a posebno na sreću i zadovoljstvo mene.

Prvi dan? Gotovo potpuno isti kao i svi oni prije korone uz neke male dodatke sigurnosti prvenstveno za osoblje i mene, a samim time i sve korisnike usluga – kaže Stanislav i dodaje:

– Naime, zaštitna maska u doba hunjavice, prehlada i gripe godinama je obvezna u Brijačnici tako da nam nije predstavljala nekakvu novinu, održavanje higijene, kao i kvalitete usluge, uvijek je bio prioritet u Brijačnici. Sada smo higijenu podigli malo na viši nivo, a novina je raspršivač dezinfekcijskog sredstva na ulazu u Brijačnicu kao i podloga za dezinfekciju obuće.

No, novina je i Izjava za mušterije koju svatko mora popuniti, na temelju odluke Kriznog stožera, a vezano za suzbijanje koronavirus – pojasnio nam je sretan i zadovoljan vlasnik Brico.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije