U Prelogu održan Modelarski susret u organizaciji ZK Rode

U nedjelju, 6. rujna Zmajarski klub “Rode” iz Preloga zajedno s Modelarskim aeroklubom “Zapad” iz Zagreba održali su Modelarski susret i dječje radionice.

Na radionicama je sudjelovalo 30-tak mališana koji su se okušali u izradi papirnatih aviončića, te su im modelari pokazali kako se upravlja aviomodelima i koje sve vrste modela postoje, a gost iznenađenja je bio Davor Balažin, voditelj RTL Kockice koji je odabrao naj crtež i podijelio nagrade najboljima čiji su aviončići najdalje letjeli.

Cjelodnevno druženje nastavilo se u modelarskom veselju gdje su se predstavili modelari iz svih krajeva Hrvatske, bilo je tu jedrilica, helikoptera ,dronova, aviona, brodova… Svi su oni ponosno pokazali svoje vještine, neki su se i natjecali u modelarskim borbama te odnijeli vrijedne nagrade.

Mustač bend nije uspio zagrijati svoje instrumente jer se zbog nevremena žurno moralo sve pospremiti i tako je susret završio ugodnim ispijanjem i druženjem u hangaru. Sve u svemu bilo je puno zaljubljenika u modelarstvo, a i posjetitelji su imali što za vidjeti. Zaključak je da se svi opet vidimo na godinu jer su utisci sudionika vrlo pozitivni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije