FOTO: Sajam cvijeća pun je boja, mirisa i predivnih živućih slika

>> FOTO: Sajam cvijeća pun je boja, mirisa i predivnih živućih slika

Turistička zajednica Grada Preloga i ove je godine organizator tradicionalnog 16. Sajma cvijeća. Sajam traje 3 dana (24., 25. i 26. travnja 2015.), a uz bogat kulturno-umjetnički program želi se prikazati raznolikost i bogatstvo folklora, običaja, ali i sam status našeg kraja i Grada.

Svečano otvorenje sajma održano je u petak. Grad Prelog ovom manifestacijom privlači veliki broj posjetitelja, a šarenilo boja bezbroj cvjetova izlaže veliki broj izlagača. Svi zainteresirani sajam mogu posjetiti još u subotu i nedjelju, javlja Prelog.hr.

Grad Prelog je dobio epitet “Grad cvijeća” i to je razlog posjeta grupa i turista iz cijele Hrvatske. Kroz sajam cvijeća isprepliću se bogati kulturno-umjetnički programi, koncerti ozbiljne glazbe, etno programi i običaji, gostujuće grupe estrade. Samim tim Prelog postaje i “Grad kulture”.

Sajam cvijeća pun je boja, mirisa i predivnih živućih slika. Manifestacija je to koja je prerasla u jedno prepoznatljivo događanje koje okuplja mnogobrojne izlagače, a svake godine i sve veći broj zaljubljenika u cvijeće. Dodajmo da je Udruga žena “Priločko srce” također sa svojim cvijećem sudjelovala na sajmu u Prelogu, te ga uljepšala svojim prisustvom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije