Turistička zajednica Preloga vodi vas na “Lovransku marunadu”

Turistička zajednica Grada Preloga i ove godine 25. i 26. listopada organizira tradicionalni izlet u Lovran na “Lovransku marunadu” .

Prvi dan

Polazak u 8,00 sati iz Preloga. Vožnja autocestom uz predahe na putu prema potrebi. Predlažemo razgled neke od atraktivnih lokacija u Gorskom Kotaru (Fužine, spilja Vrelo ili spilja Lokvarka i park šuma Golubinjak) ili neka od lokacija na Kvarneru (Kastav, Opatija i dr). Po dolasku u Lovran – smještaj u Hotel Lovran.

Poslijepodne i vrijeme nakon večere individualni program iz bogate ponude Marunade: cjelodnevni glazbeni i zabavni program u centru Lovrana. Ponuda maruna, kolača i ostalih slastica od maruna, domaćih jela, med od maruna, medica.. Večera u hotelu. Noćenje.

Drugi dan

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za vlastiti program. Prema želji grupe mogućnost organiziranog odlaska na razgled nekog od mjesta Mošćenice ili Brseč. Povratak u popodnevnim satima u Prelog.

Cijena aranžmana je 350,00 kuna, a uključuje prijevoz autobusom, smještaj u hotelu Lovran na bazi jednog polupansiona u dvokrevetnim sobama, turističkog pratitelja i troškove organizacije. Cijena ne uključuje ulaznice za muzeje, kulturno-povijesne ustanove i manifestacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije